castellá

L’associació Maestrat Viu organitza la primera edició de Conta’m. Festival de Contes al Maestrat. Aquest event està dedicat a les històries contades de viva veu i tindrà lloc a Atzeneta del Maestrat durant els dies 19, 20 i 21 de juliol de 2019.

“Conta’m. Festival de contes al Maestrat” és un event cultural al voltant de les històries contades de viva veu. La part fonamental del festival són sessions de contes realitzades per narradors i narradores professionals, adreçades a públic familiar i adult. Enguany es compta amb la participació dels narradors Felip Kervarec, Almudena Francés i Guti.

Aquesta oferta es complementa amb una sèrie d’activitats paral·leles portades a terme en coordinació amb entitats del poble, sempre relacionades amb la narració d’històries. En aquest sentit cal destacar la celebració d’una marató de contes, una marató d’il·lustració i una “fireta del conte” amb parades de llibres d’editorials i llibreries de la zona. També hi ha programada una jornada de formació per a professorat organitzada conjuntament amb el CEFIRE de Castelló al voltant del món dels contes.

Es tracta d’una proposta itinerant, que cada any tindrà lloc en un poble diferent del Maestrat i que té com a objectiu posar en valor el patrimoni oral immaterial de la zona a través de la narració d’històries.

Contam2019

El dia 7 de juny es va presentar en societat a les 10:00h a la Biblioteca Municipal de Vinaròs i a les 20:00h a la Casa de la Cultura d’Atzeneta.

Contam 0