Taniamm1

 

Fitxa en anglès // Fitxa en castellà
correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
telèfon: (0034) 615319458

Tània explica contes en català i castellà.

 

Sóc narradora professional des de 2013 i d’estar per casa durant tota la meva vida.

Durant la meva infantesa vaig tenir certa tendència a la incontinència verbal i a estar a la lluna. Vaig dedicar moltes hores a cultivar l’art d’inventar llengües, a somiar desperta i al descobriment (i posterior ocultació) de tresors perduts. Amb aquests antecedents tan greus, és normal que amb el pas del temps estigués viatjant i llegint sempre que podia. Vaig acabar escoltant contes. Molts contes. Tants, que al final em vaig adonar que jo també els volia contar. I així va començar tot.

Conto històries per tothom que vulgui escoltar: bombers, xiquetes, taxistes, una classe sencera de 3er d’ESO, iaies, escèptics, èssers inmortals, el veí del vuité, malabaristes, senyors amb barret…I conto moltes coses. Però m’encanten les històries antigues. M’encanten les històries de tradició oral i m’encanta el passat. Probablemente per aquesta raò em podreu trobar a la Facultat de Ciències Humanes de la Universitat Jaume I de Castelló, impartint classes d’Història Medieval, parlant sobre cruïlles i monstres antics. Si no estic a la universitat, estaré fent camí cap alguna biblioteca, alguna escola, centre cívic o plaça de poble. M’encanta visitar llocs nous i conduir durant hores escoltant la ràdio i veient com s’amaga (o surt) el sol. En aquests moments penso que sóc molt afortunada de poder viure contant contes i tinc la certesa de dedicar-me a aquest ofici, senzillament perquè no puc evitar-ho.